28 november 2021

Bieren, borrelen en heerlijk genieten!

2 min read
bier borrelpakket

De Belgische (bier)verhandelaars kenden dit jaar in juni weer een enorm (EK)succes, mede dankzij de veelvuldige verkoop van bier borrelpakketten. Zeg nu zelf, wat is er nu beter dan een avondje TV, voetbal of leuk gezelschap met een frisse pint erbij?

Eerlijk toegegeven, op café is het verleidelijk steeds een frisse pils van het vat te vragen. We durven niet altijd risico’s nemen en dat onbekende biertje op de kaart kiezen, het kost vaak wat meer en kan serieus tegenslaan. Wel, aan allen die graag eens iets nieuws willen proberen tegen een faire winkelprijs én tevens de lokale handelaar willen steunen: waag je aan een heerlijk bier borrelpakket van uw favoriete kleinhandel en/ of brouwer.

bier borrelpakket

Zo kan je bijvoorbeeld zelf je eigen pakket samenstellen bij dé Belgische hotspot Brouwerij De Koninck, een lekkere Wild Jo/ Tripple D’Anvers, of een zogezegd “specialleke” (vb. Lost in Space), het kan allemaal… Hoe je wilt en wanneer je wilt.

Mocht je in tijdsnood zitten of een bezoekje aan een brouwerij of lokale handelaar te gewaagd vinden, kan je ook steeds ten rade gaan bij Google. Je hoeft slechts de woorden “bier borrelpakket” te typen, op enter te drukken en krijgt een resem opties voorgeschoteld. Mijn persoonlijke favoriet? Ongetwijfeld Bites and Bottles, hier heb je weliswaar een overvloed aan keuze. Bovendien bieden ze de heerlijkste non-alcoholische opties, altijd een surplus, zo worden diegene die niet mogen of kunnen drinken ook niet vergeten. Aan alle zwangere vrouwen met een grote dorst: nee hoor, jullie worden zeker niet vergeten! Laat je zeker ook verleiden door de lekkere tapas en snacks die mee aangeboden worden. Alle pakketten worden aan zeer schappelijke prijzen verkocht.

Stel je toch het liefst zelf je eigen pakket samen en ga je graag creatief aan de slag? Wandel dan eens door de gangen van je lievelingssupermarkt, kies de origineelste en onbekendste biertjes eruit, voeg wat borrelhapjes doe, wikkel alles nadien in transparante folie en “tadaa”, het meest originele verwenpakket staat voor je klaar.

Dames, heren, succes ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *