28 november 2021

Doe een leuk pakket met bier cadeau!

2 min read
bier cadeau

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau? Doe dan eens een mooi pakket met bier cadeau! Je maakt dan iedereen die van bier houdt enorm blij en bij Mr. Hop kun je kiezen uit de leukste pakketten.

Een persoonlijk bierpakket samenstellen

bier cadeau

Het is een superleuk idee om iemand een bierpakket cadeau te doen met jouw persoonlijke favorieten. Je krijgt hier dus de mogelijkheid om zelf een pakket met de lekkerste biertjes samen te stellen. Mr. Hop heeft een ruim assortiment en je kunt hier bekende en minder bekende biertjes kopen. In de webshop kun je onder meer zoeken op soort bier (bijvoorbeeld amber, bruin, blond of wit), land van herkomst, brouwerij en alcoholpercentage. Als je even de tijd neemt om rond te kijken, dan kom je vanzelf wel unieke biertjes tegen waar je nog nooit van hebt gehoord en die je misschien wel een keertje wilt proberen of cadeau wilt doen!

Kiezen uit de mooiste pakketten

bier cadeau

Weet je niet zo goed met welke biertjes je het cadeaupakket moet vullen? Dan heeft Mr. Hop gelukkig ook nog een aantal pakketten reeds voor jou samengesteld! Zo is er bijvoorbeeld het Bierpakket Ontdekkingsreis verkrijgbaar, gevuld met bieren in allerlei stijlen. Dit pakket is extra leuk voor mensen die graag nieuwe biersoorten willen ontdekken, want het pakket zit vol met de lekkerste IPA, tripel en witbier. Verder kun je bij Mr. Hop ook pakketten met alleen bruin bier of blond bier bestellen, als de ontvanger een specifieke voorkeur voor een bepaald type bier heeft. Kortom, bij Mr. Hop is er altijd keuze genoeg voor alle bierliefhebbers! Wil jij ook graag bier cadeau doen aan iemand? Bekijk dan snel de bierpakketten van Mr. Hop!