20 januari 2022

Huisbar kopen

2 min read

Het is voor elke man een droom die uitkomt: een bar voor thuis. Maar een huisbar kopen, doe dat maar eens. Er bestaan zoveel verschillende soorten en maten dat het soms kan lijken alsof je door de bomen het bos niet meer ziet. In dit artikel proberen we u een klein eindje op weg te helpen waardoor een huisbar kopen een fluitje van een cent wordt.

Waar op te letten

Maar moet u op letten als u een bar voor thuis wilt kopen? Allereerst is de afmeting heel erg belangrijk. Het zou natuurlijk uitermate zonde zijn dat wanneer u de bar aan heeft aangeschaft, deze bij u thuis probeert neer te zetten en er dan achter komt dat deze helemaal niet in de ruimte past die u voor ogen heeft. Let ook op de doorgangen. Een bar kan opgedeeld worden in meerdere onderdelen, maar het kan zijn dan een bar bijvoorbeeld niet door een wenteltrap kan of te breed is voor bepaalde deuren of kozijnen. Meet dus alles goed op voorhand goed op, van de ruimte waar de bar thuis komt te staan tot aan de ‘route’ die de bar gaat afleggen.

Verschillende stijlen

Bent u er zeker van dat een bar van specifieke afmetingen bij u thuis naar binnen kan, dan wordt het tijd om te kijken naar wat voor soort bar u wilt kopen. Ze komen in allerlei soorten en stijlen, van strak en modern, tot tijdloos en klassiek. De gehele combinatie van de bar met onder andere de verlichting, welke soort vloer u heeft liggen, welke wandbekleding er aan de muren zit en het soort barkrukken die u opstelt aan de bar. Dus niet enkel de bar zelf is bepalend voor de sfeer en look & feel, maar het gehele plaatje wat wordt neergezet door het gebruik van verschillende attributen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *