20 januari 2022

Onderweg een hapje eten

2 min read
restaurant A2

Ben je onderweg naar je volgende afspraak, of moet je nog een lange afstand afleggen voordat je thuis bent? Bij het restaurant A2 ben je welkom om een lekker hapje te eten, ben je klaar met die smaakloze maaltijden van een wegrestaurant? Heerlijke biefstuk en andere zelfgemaakte gerechten, ook voor een ouderwetse uitsmijter met een kop koffie ben je welkom. Persoonlijke aandacht in het restaurant is de normaalste zaak van de wereld.

Voel je welkom geheten

De gemoedelijke sfeer in het restaurant A2 zorgt ervoor dat je direct een gevoel hebt dat je welkom bent, of je nu komt om een kopje koffie te drinken of om een diner te eten dat maakt niet uit. Heerlijke soepen en andere voorgerechten staan op de uitgebreide kaart, je kunt hier nog genieten van een echte ouderwetse gehaktbal die met de hand is gemaakt. Ook een tosti of ander gerecht om te lunchen staat ook de kaart, wanneer je ook komt je bent altijd welkom in het restaurant. 

restaurant A2

Altijd gemoedelijk en gastvrij

Niet voor niets bestaat restaurant A2 al een lange tijd, de gemoedelijke sfeer heeft hier altijd aan bijgedragen. Of je nu in het dorp woont, of je bent onderweg naar een zakenafspraak. Iedereen is welkom, het interieur nodig je al uit om binnen te lopen en plaats te nemen aan een van de tafeltjes. Of geniet van een lekker koel drankje, die je in de zomer op het terras kunt drinken. Heb je weinig tijd, dan is het ook mogelijk om eten af te halen in de cafetaria. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *