20 januari 2022

Patatkraam aan huis voor een voordelige prijs

2 min read
Patatkraam aan huis

Heb je een kinderfeestje en geen zin om te koken voor al deze kinderen? Dan is de patatkraam aan huis een goede oplossing. Snackmobiel is een bedrijf die ervoor kan zorgen dat iedereen na het feest iets lekkers te eten krijgen zonder dat jij hiervoor veel moeite moet doen. Je kunt ze boeken via de website en via de telefoon. De friet en snacks die ze bakken zijn van hoge kwaliteit en ze hebben al vele jaren ervaring in het maken van friet en snacks. Door de jaren heen zijn ze ook verder uitgebreid. Ze kunnen er nu namelijk ook voor zorgen dat je een luxe lunch kunt eten met alle mensen die op jouw partij zijn.

Patatkraam aan huis

Waar is deze patatkraam aan huis

Het bedrijf is begonnen in omgeving Noord-Brabant. Door de jaren heen merkte ze steeds meer belangstelling uit de rest van Nederland en daarom zijn ze uitgebreid naar heel Nederland. Ze kunnen ook op je feest of partij op Texel staan of het hartje van Groningen. De laatste jaren hebben ze ook de keuze gemaakt om naar de zuiderburen te gaan. Ze zijn nu dus ook actief in België.

Een mooie galerij

Patatkraam aan huis

Om het verleden van de zaak te laten zien en jou een goed idee te geven hoe ze te werk gaan en wat het doet met mensen hebben ze een galerie gemaakt op de website waar allerlei verschillende foto’s staan van de plekken waar ze geweest zijn en de mensen die iedere dag met liefde voor het eten te werk gaan.