28 november 2021

Zo geniet je ook thuis van de lekkerste maaltijden!

3 min read

Inmiddels kunnen we al ruim 2 maanden niet meer van onze favoriete restaurantjes genieten. Voor de echte voedselliefhebbers een ware nachtmerrie. Hoewel dit je natuurlijk alle mogelijkheden biedt om zelf in de keuken aan de slag te gaan, gaat er niets boven de fijne maaltijden die je in jouw restaurant kunt krijgen. Gelukkig zijn er genoeg manieren om ook thuis van heerlijke maaltijden te kunnen genieten. Food near me at butlon.com is dé manier om optimaal te kunnen genieten. 

Check social media kanalen 

Veel restaurants zijn bij het treffen van de eerste coronamaatregelen direct naar nieuwe mogelijkheden op zoek gegaan. Manieren om het omzetverlies zoveel mogelijk te beperken. Daardoor zijn veel horecazaken tegenwoordig overgestapt op maaltijdbezorging. Het opzetten van een bezorgdienst is natuurlijk niet gemakkelijk, maar levert voor veel restaurants wel genoeg op om te blijven bestaan. Ook zodra de maatregelen versoepeld worden, is de kans groot dat maaltijdbezorging nog wel eventjes nodig zal zijn. Op de volle capaciteit draaien zit er voorlopig immers nog niet in. Er is dan ook een grote kans dat jouw favoriete restaurant tegenwoordig ook thuis bezorgd of de mogelijkheid tot afhalen biedt. 


Check daarom vooral de social media kanalen van jouw favoriete restaurants. Hier vind je direct of afhalen of bezorgen mogelijk is en hoe dit in zijn werk gaat. Wat eten we vandaag makkelijk goedkoop zeg! 

Probeer nieuwe gerechten uit 


Doordat steeds meer restaurants tot maaltijdbezorging overgaan, beschik jij over alle mogelijkheden om nieuwe gerechten uit te proberen. Zeg nou zelf, wanneer heb jij voor het laatst iets besteld wat je nog nooit gegeten hebt? Waarschijnlijk kun je je dit niet eens meer herinneren. De meeste mensen kiezen immers voor het eten wat ze kennen. Zonde, want juist door te experimenteren kan je de meest geweldige gerechten en cuisines ontdekken. 

Grijp deze kans dan ook met beide handen aan en prikkel je smaakpapillen. Zo kun je niet alleen de meest bijzondere gerechten uitproberen, maar is het ook nog eens mogelijk om nieuwe inspiratie op te doen. 

Lees de reviews 

Kies je voor een nieuw restaurant of een restaurant wat voor jou nog geheel onbekend is? Zorg er dan wel voor dat je vooraf eerst goed de recensies leest. Gelukkig biedt ook nu de digitale wereld enorm veel mogelijkheden. Zo is het bij veel sites mogelijk om een review achter te laten. Hierin vertellen klanten hoe ze het contact met het restaurant hebben ervaren, wat de bezorgtijd was en hoe het met de kwaliteit van het eten zat. Zo weet je in elk geval zeker dat je een goede service kunt verwachten. Online food delivery Amsterdam beschikt immers over een enorm breed aanbod. Niet alleen van kwalitatieve restaurants, maar ook restaurants die slecht scoren. Verspil dan ook geen onnodig geld aan slecht voedsel, maar kies voor restaurants die goed scoren. Zo weet je zeker dat je van de lekkerste gerechten in eigen huis kunt genieten. 

Blijf dus lekker op de bank liggen, zet je favoriete film aan en geniet van een beetje extra me-time. Je hoeft enkel op te staan om die heerlijke maaltijden aan te nemen. Makkelijker kan bijna niet!